És cert que tots els viatges són un aprenentatge i que de cadascun d’ells surt una nova manera de veure i entendre el món. Hem passat el mes de novembre a l’Argentina, allà hem descobert tantes coses meravelloses que la nostra ment encara es troba de viatge.

Diuen que els viatges no són els llocs, sinó les persones amb les quals et trobes. Així és, Argentina és per a nosaltres una conjunció de rostres, alguns d’ells part de la nostra història i altres, fruit de la casualitat amb els que hem compartit moments increïbles. Però Argentina és també l’espai, les distàncies, la llum, les muntanyes, la natura.

Vam tenir la sort de trobar a una persona molt màgica, Cristina. Ens va convidar a conèixer sa casa, on vam dinar unes empanades delirants. Argumentava, que per a ella era important durant els viatges visitar almenys una casa local. Tenia tota la raó. Quan vam entrar a la seva, ràpidament vam sentir que aquell dinar seria únic.

Cristina Monmany és arquitecta i artista. A sa casa cada objecte té un sentit. Un espai que parla de tota una vida. D’aquelles cases que inspiren.

Candela fotografiava cada detall, passejava curiosa per les intimitats de Cristina, qui li havia donat permís. Però en arribar al bany, va descobrir on residia tota la màgia, a l’espai més real d’una casa. I va pensar que Caravaggio també havia estat a casa de Cristina.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *