En la España del desarrollismo no había construcción que no revistiera sus suelos con trocitos de mármol sobre cemento.AD Spain
http://dzekdzekdzek.com

Convertit avui dia en un material quasi de luxe i exclusiu, el terratzo és un derivat que naix a la Venècia del segle XV. Emprat per substituir el car marbre, comença a cobrir el sòl de les cases, compost per deixalles de marbre i granit abocades sobre una base d’argila, que més tard, eren polides amb pedres fins a quedar una superfície llisa. Eventualment, començaren a introduir vidre, quars i fins i tot ciment.

Aquest material adquireix protagonisme a la construcció dels anys 80 per ser un material econòmic i resistent, cobrint el sòl de qualsevol casa comú. Mentrestant, en l’actualitat, la tecnologia i el disseny han fet del terratzo un material clau a les construccions modernes que ja no solament serveix com a revestiment del sòl, sinó que amb ell es  construeixen taules, cadires, es revesteixen cuines, etc. Sense oblidar, malgrat el su avanç, la seva connexió directa amb els materials que ens dóna la terra.

 

http://maxlamb.org/157-marmoreal/

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *