La uela Trini anava a València amb el 850 – jo l’acompanyava de vegades- a comprar llana per a fer jerseis. Tornava amb el cotxe plenet de sacs de llana per a repartir-la entre les dones que vivien a Muro, Sagra i altres poblres, on cadascuna feia una peça del jersei. Després, la uela les ajuntava amb la màquina que hi havia dalt de casa, i conduïa de nou fins a València per a vendre els jerseis.»Trinitat

Verdú és el cognom de Trinitat, herència de sa mare, Trini, una dona amb caràcter, forta, plena d’il·lusió i ganes de viure. Ens ha transmès la seva creativitat, i el seu esperit de superació ha estat una gran lliçó per a nosaltres. Un referent per ambdues.

Trinitat i Candela, són les creadores de VERDÚ INTERIORS. Mare i filla amb un projecte comú, la passió per l’interiorisme i el disseny. Més enllà dels lligams familiars, formen un interessant equip de treball que opera des de dos punts diferents, les ciutats on viuen, Trinitat a Gandia (València, Espanya) i Candela a Lisboa (Portugal). Junt amb elles, els diversos professionals que formen part de Verdú Interiors fan possible que els seus projectes abracen tot tipus d’espais, des d’estances concretes com habitacions, banys, salons, etc., fins al projecte complet d’una casa, un restaurant, un hotel o una clínica, entre altres. Des d’una obra de nova construcció, com reformes de cases antigues, cuidant al detall del sentit funcional de cada espai i de les necessitats específiques de cada persona amb la qual treballen. Ens agrada conservar peces antigues i combinar-les amb mobles contemporanis. Sempre que tenim l’oportunitat, rastregem els mercats ambulants i rastres a Espanya i Portugal on busquem mobles, teixits, peces amb encant que parlen de la història d’altres gents i moments històrics.